چه مسائلی سبب می شوند که گاها در بازار سیب زمینی تازه هندی به فروش رسد؟ آیا واردات این محصول تهدیدی برای تولید کننده های داخلی بشمار می آید؟
تولیدات کشاورزی همیشه تحت تاثیرات مختلفی هستند. گاها تولید آنها زیاد بوده و در برخی از سالها به شدت کاهش می یابد. چرا که عوامل زیادی مانند کمبود آب، تغییرات جوی، سرمایه گذاری کم، حضور دلالان و … سبب می شود که این کمبود را تجربه کنیم.
وقتی تولید یک محصول کاهش می یابد، بازار تقاضای آن همچنان پا برجا بوده و باید به روش های دیگر تامین شود. در غیر این صورت می تواند کشور را با مشکلات زیادی رو به رو کند.
در مورد سیب زمینی نیز این گونه بوده و همیشه میزان تولیدات و تقاضای آن در کشور یکسان نیست. گاهی کاهش شدید تولید سیب زمینی باعث می شود که واردات آن را از دیگر کشورها داشته باشیم.

فروش سیب زمینی هندی

از جمله کشورهایی که ایران در مواقع نیاز سیب زمینی را از آن وارد می کند، هندوستان است. از آنجا که کیفیت سیب زمینی هندوستان نزدیک به محصولات داخلی می باشد، در بازار مصرف کننده ها به راحتی آن را قبول خواهند کرد.
معمولا واردات و فروش سیب زمینی هندی در بازار ایران، توسط شرکت هایی صورت می گیرد که مورد تایید بوده و همیشه محصولاتی با کیفیت را عرضه می دارند. از همین رو فروش آنها در سراسر کشور بسیار راحت است.

آیا واردات سیب زمینی هندی محسوب می شود؟

همانطور که اشاره شد، واردات سیب زمینی زمانی مطرح می شود که تولید کشور کاهش یافته و نیاز بازار بالا باشد. از این رو زمانی خرید سیب زمینی هندی مطرح خواهد شد که هیچ گونه مشکلی برای تولید کننده ها وجود نداشته باشد. لذا تولید کننده ها نباید از واردات سیب زمینی در برخی از فصول سال نگرانی باشند.

منبع: میوه و تره بار ایران

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *