در جمعیت های مدرن، میوه خشک عید سهم نسبتا کمی از رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند که در آب و هوای گرم و خشک اهمیت بیشتری دارد.
هم عموم مردم و هم جامعه تحقیقاتی در کشورهای غربی به طور کلی میوه های خشک را به عنوان میوه های کم جذاب تر، البته در قفسه پایدار، معادل میوه های تازه می دانند.
محتوای قند بالا، از دست دادن ویتامین ها و سایر مواد مغذی ناپایدار، و همچنین وجود احتمالی آلاینده ها، ممکن است به عنوان ویژگی های مضر و ناسالم میوه های خشک سنتی در مقایسه با همتایان خام آنها در نظر گرفته شود.
به عنوان مثال، مایکوتوکسین ها در تعدادی از اثرات نامطلوب سلامتی، از جمله سرطان زایی نقش دارند.
از سوی دیگر، چندین مطالعه مداخله بالینی و آزمایشگاهی اثرات محافظتی میوه خشک انجمادی کم آب را در برابر پیشرفت برخی سرطان ها گزارش کردند.
علاوه بر این، تعدادی از مطالعات مداخله انسانی نشان داد که مصرف میوههای خشک میتواند باعث کاهش وزن بیش از حد، التهاب، یا هیپرگلیسمی شود که از عوامل خطر شناخته شده سرطان هستند.
اکثریت قریب به اتفاق مطالعات مشاهدهای که اثرات سلامتی رژیمهای غذایی را مشخص میکنند، معمولاً میوههای خشک را با میوههای خام در یک دسته قرار میدهند یا اصلاً به میوههای خشک اشاره نمیکنند.
هیچ مطالعه ای به صراحت بر کم آبی میوه خشک هلو به عنوان یک عامل بالقوه تعیین کننده خطر ابتلا به سرطان در مصرف کنندگان متمرکز نشده است.
علاوه بر این، در تعداد قابل توجهی از نشریات که اهمیت میوههای خشک رژیمی را برای سلامت انسان در نظر میگیرند به عنوان مثال، به جدیدترین مجموعه بررسیها در مورد اثرات بیولوژیکی میوههای خشک مراجعه کنید.
بحثهایی در مورد روابط بالقوه میوه خشک و سرطان بر اساس دادههای آزمایشگاهی بهدستآمده در مدلهای حیوانی یا کشت سلولی است و هیچ گونه ارزیابی از دادههای موجود از مطالعات اپیدمیولوژیک وجود ندارد.
با توجه به توجه روزافزون جامعه علمی و عموم مردم به جنبه های تغذیه ای سلامت، به وضوح نیاز به خلاصه ای به روز از اثرات خطر سرطان یک میان وعده محبوب میوه خشک میوس وجود دارد.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه